På svenska In English
Om PaperMe
 

PaperMe är ett svenskt företag som har specialiserat sig på exklusivt och väldesignat skrivmaterial. I vårt sortiment hittar man en stor bredd av mönster, färger, material och storlekar på anteckningsböcker, kort, papper, böcker, pyssel och mycket mer!

 

Vi är distributörer åt ett flertal internationella varumärken, alla med en unik design och ett eget uttryck. Vi väljer ut våra produkter med stor omsorg och gör vårt yttersta för att våra kunder ska kunna lita på att hos oss – här hittar man det extra och unika.

 

Det vi söker hos våra samarbetspartners är en sann designer som tar fram sina produkter ur sitt hjärta och sedan producerar dessa med största möjliga hänsyn till naturen. Vi vill se våra produkter leva länge och utan att belasta vår miljö.

 

Vi säljer till bokhandlare, inredning- och gåvobutiker, blomsterbutiker och till er rad sköna e-butiker. Vi välkomnar alla som vill ta hand om våra produkter och sälja dem med stor känsla och omsorg.

 

PaperMe har sitt lager på Lidingö utanför Stockholm och vi levererar till hela Europa.

 

”The idea of just wandering off to a café with a notebook and writing and seeing where that takes me for a while is just bliss.”

                                 J.K. Rowling

 

PaperMe är den plats där du alltid kan hitta den personliga och härliga anteckningsboken för just din historia. Vi står för trend, stil, design och den bästa kvaliteten!

 

Välkommen till oss!